Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator
limba
ATELIERUL DE

Psihomotricitate Posturala

Psihomotricitatea posturală se adresează adulților care lucrează mai ales în poziție șezând, munca de birou, la calculator.

Inscriere

Este din ce în ce mai important să știi cum să stai, cum să te poziționezi față de aceste 'instrumente” de lucru sau de loisir. Cum să îți ții umerii, spatele sau mâna, cum sa fii conștient de corpul tău indiferent ce materiale ergonomice ți se pun la dispoziție sau nu. O postură vicioasă, lipsa echipamentelor adecvate și informații ergonomice eronate sunt factori care contribuie la o utilizare eronată a calculatorului. Nu există postură corectă și nici incorectă, ci doar poziții fixe, menținute timp îndelungat. Cheia pentru a te simști destins și relaxat psihic și cu un randament crescut al creativității la locul de muncă , o reprezintă tonicitatea corpului. Mobilitatea înseamnă destindere și imobilitatea tensionare a corpului, dar și oboseală psihică la sfârșitul unei zile de muncă.

În urma acestui atelier veți învăța să deveniți conștienți de propriul corp.

Pentru că în orice caz, corpul vostru este implicat în ceea ce faceți. Încercați să faceți invers : implicați-l voi în ceea ce faceți și nu lasați ceea ce faceți să vă implice corpul !

Laura Cupșa

Laura Cupșa

Fondator

Citeste mai mult →

Inscriere